A tehertaxi előnyei, avagy a bútorszállítás legjobb módja

2021 szept 17. | Szolgáltatások

Természetes, hogy az otthon állandó változásban van, hiszen alakulnak az igények, miközben az ízlés is formálódik, mindez pedig tükröződik a berendezésen. Ahogy múlnak az évek, úgy váltják egymást a bútorok, hogy a helyiségek mindig tökéletesen kiszolgálják a lakókat. Ha cserére van szükség, az ideális berendezési elemek felkutatása nem is olyan egyszerű, de még ennél is nagyobb kihívást jelenthet a szállítás. A legkézenfekvőbb megoldás egy ilyen helyzetben a tehertaxi, amivel gyorsan, egyszerűen és kényelmesen szállíthatóak a bútorok.

A személyautók többsége nem alkalmas nagyobb bútorok szállítására, míg egy teherautó kihasználatlan maradna, így pedig felesleges kiadással járna a kölcsönzés. A tehertaxi a kettő közötti átmenet, hiszen méretben éppen megfelel arra, hogy egy-két berendezési elem új tulajdonosának otthonába kerüljön. Egy ilyen szolgáltatásnak köszönhetően nem kell alkalmazkodni ahhoz a szállítási időhöz, amit a bútorüzlet biztosítani tud, de a tehertaxi használt bútor vásárlása esetén is jó választás, hiszen kifejezetten rugalmas.

Ezzel a megoldással nem jelent problémát nagyobb távolságok áthidalása, de az igazán jó szakemberek abban is segítséget nyújtanak, hogy a bútor a kijelölt helyére kerüljön. A megrendelőknek nincs más dolguk, mint kapcsolatba lépni a kiválasztott céggel, egyeztetni a tehertaxi érkezésének időpontját, és az új bútor rövid időn belül a helyére kerülhet. A kérdés már csak az, hogy hova érdemes fordulni, ha valaki ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni?

Cégünk, a Vig-pack Kft. számos egyéb lehetőség mellett tehertaxi szolgáltatást is biztosít! Csapatunkra számíthat, ha szeretné megbízható szakemberekre bízni a bútorszállítást, és megfizethető árú szolgáltatást keres. Kattintson a www.vigpack.hu weboldalra, ahol többet megtudhat arról, hogy pontosan mire számíthat, ha úgy dönt, hogy igénybe veszi tehertaxi szolgáltatásunkat! Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk megkeresését a +36-20-510-9705-ös telefonszámon, valamint a vigpack.kft@gmail.com e-mail címen!