A szinkrontolmács szolgáltatás alkalmazási lehetőségei

2021 nov 25. | Szolgáltatások

Tolmácsolásra minden olyan helyzetben szükség van, ahol nem egy közös, minden résztvevő által értett és beszélt nyelven történik a kommunikáció. Persze egy általános témákban történő beszélgetést le lehet bonyolítani már alapszintű nyelvtudással is, azonban, ha komolyabb szöveg megértésére van szükség, akkor elkerülhetetlen, hogy tolmács segítségét vegyük igénybe. A tolmácsolás történhet konszekutív módon, amikor néhány mondat után a beszélő szünetet tart, időt hagyva a tolmácsolásra, valamint szinkrontolmács szolgáltatás igénybe vételével is. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy milyen esetekben érdemes inkább a szinkrontolmács szolgáltatás mellett dönteni!

szinkrontolmács szolgáltatás előnye, hogy a tolmácsolás az eredeti szöveg elhangzásával egyidőben történik, így nincs időveszteség, és az előadás élvezetes, folyamatos. A konszekutív módszerrel ellentétben így nem kell dupla annyi időt számolni a beszédekre. Éppen ezért ajánljuk a szinkrontolmács szolgáltatás igénybe vételét például konferenciákon, akár online konferenciákon, tárgyalásokon, díjátadókon, sajtótájékoztatókon. Remek megoldás lehet még értekezleteken, szemináriumokon, illetve termékbemutatókon, ha az adott terméket a nemzetközi piacon is szeretnénk ismertté tenni.

Sokan attól tartanak, hogy a szinkrontolmács szolgáltatás megfizethetetlen, azonban ez tévedés! Cégünk megbízható, tapasztalt, profi munkatársakkal vállal szinkrontolmácsolást, mégpedig kedvező áron. Érdemes hozzánk fordulni, és személyre szabott árajánlatot kérni a szinkrontolmács szolgáltatásra, bármilyen rendezvényről is van szó.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szinkrontolmács szolgáltatás iránt, ne habozzon, látogasson el honlapunkra, a www.tolmacsgep.com weboldalra, ahol bővebb információt talál rólunk! Ha pedig további kérdése merült fel vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36 30/987 16 34-es telefonszámon vagy írjon nekünk a kapcsolat menüpont alatt található űrlapon keresztül!