Felderítjük a mélységet a kutak kamerás vizsgálatával

2023 febr 7. | Szakemberek

Problémák feloldásához és megelőzéshez is ajánljuk a kutak kamerás vizsgálatát. A régi és az új kutaknak is a javára válik egy alapos ellenőrzés.

A kamerás vizsgálatot elsősorban mélyre fúrt kutakhoz szokás alkalmazni. A kutak vizsgálata mellett szivattyú mentéséhez is praktikus a kamera adta kép. A kamera több száz méter mélységben tudja feltérképezni, hogy mit rejt kutak mélysége. A kamera saját világítással rendelkezik, több irányba is tud forogni, jól bírja a nyomáskülönbséget is. Alapvetően tiszta és részletes képet mutat a kútról, de a lent található víz tisztasága befolyásolhatja a képet.

Mi van a kútban?

A kútkamera megmutatja, hogy a kútszerkezet milyen állapotban van, mesél a kivitelezés színvonaláról is. Ellenőrzéshez megbízható eszköz, ha egy új kút jellemzőit szeretné felmérni a tulajdonos. Régi kutak állapotfelméréséhez is gyakran veszik igénybe a kamerázást. A szakember munkáját megkönnyíti, ha a kút belsejének minden centimétere egy képernyőn látható. Biztonságos, hatékony eszköz a felmérésre és kiváló alap a további teendők megtervezéséhez.

A kutak kamerás vizsgálatát javasoljuk, ha az ügyfél problémát észlel a kútban. Csökkenő vízhozam, szennyezett víz, a mélybe zuhant tárgy, beragadt szivattyú? Érdemes minden részletet megtudni a kút műszaki állapotáról, arról, mit tud még nyújtani a jövőben. Ez saját kútnál és ingatlanvásárlás előtt, ha az ingatlanhoz kút is tartozik, kiemelten fontos. Ahelyett, hogy a mélybe kémlelne vagy kockázatos felderítéssel próbálkozna, csak hívjon minket!

A kútfúráshoz ne kezdjen hozzá egyedül! A kutak vizsgálata szintén olyan tevékenység, amit szakember tud hitelesen elvégezni. A kollégáink szaktudása és az eszközparkunk is adott ahhoz, hogy az ügyfeleinknek nívós szolgáltatást tudjunk végezni. Amennyiben kutakkal kapcsolatban van szüksége tervezésre, fúrásra, ellenőrzésre, a www.guth1640.hu honlapunkon megtalálja összefoglalónkat. A guth1640bt@googlemail.com email címen és a +36-30-294-45-50 telefonszámon érdeklődjön a részletekkel kapcsolatban!