37.5® technológiás munkaruházat, hogy nyáron is jól tudj teljesíteni

2022 júl 20. | Szakemberek

Akkor itt a 37.5® technológiás munkaruházat, hogy nyáron is jól tudj teljesíteni!

Bár tudod, hogy nemcsak hőségben hűtjük testünket izzadással, hanem ha stressznek vagyunk kitéve, vagy épp fizikai munkát végzünk. Hő-leadásunkat nagymértékben befolyásolja, milyen ruha – legyen az egyszerű póló vagy munkaruha – érintkezik bőrünkkel. Ezért figyelmedbe ajánljuk a Snickers LiteWork munkaruhacsaládot, gyorsan száradó, izzadságelvezető 37.5® technológiás alapanyagból, mely tökéletes mikroklímát teremt bőröd közvetlen közelében.

Miért lehetséges ez? Íme:

  • természetes alapanyagszálak
  • ötször gyorsabban szárad, mint más anyag
  • hatékonyabb izzadtságelvezetés
  • 37,5 ˚C fokos testhőmérsékletnél és nyirkosságnál aktivizálódnak a 37.5® előnyös tulajdonságai, melyeket az alapanyag szálak rejtenek magukban, így megőrizve azokat mosásról-mosásra
  • hatásmechanizmusuk egyszerű, minél jobban dolgozol, annál magasabb lesz a tested hőmérséklete, és védekezésként elkezdesz izzadni, hisz ezzel hűtöd magadat. Viszont a 37.5® szál speciális szerkezetének köszönhetően a hő és a nedvesség fokozódása egy gyorsabb ventilációt generál, gyorsabban párologtatja el az izzadtságodat, ruhád száraz marad, komfortérzeted pedig nő.

Szóval, hidrózis vagy 37.5®? Fedezd fel a munkavédelem innovatív megoldásait, hogy a hőség többé ne jelentsen kihívást a munkád során!

A klasszikus póló és munkavédelmi rövidnadrág kombináció remek választás nyáron, ha a munkád engedi, hogy a végtagjaid szabadon maradjanak. Viszont ne felejts el megfelelő figyelmet fordítani az alapanyagukra, hiszen ezen áll vagy bukik a kényelmed. A 37.5® technológiás munkaruházat könnyű, jól bírja az intenzív igénybevételt, ezért bátran számíthatsz rá még rövidnadrág formájában is. Ugye, tudod: csak egyszer kell megtapasztalnod, hogy többé ne ereszd el!

És a komfortérzetedet még fokozhatod egy jól megválasztott lábbelivel is! Már fél siker egy jól szellőző munkavédelmi szandál, persze, ha a munkád ezt megengedi. De számtalan jól szellőző, zárt cipő, bakancs között is válogathatsz! Biztos rátalálsz a megfelelőre, ami a tökéletes védelmet nyújtja számodra!

Szeretnél személyesen is meggyőződni akár a 37.5® technológiás munkaruházat előnyeiről? Ismerkedj meg professzionális termékeinkkel és válogass a legnagyobb gyártók kínálatából a www.munkaruha-munkacipo.hu weboldalon, hogy nyáron is jól tudj teljesíteni! Kérdéseidet tedd fel bátran a +36-1-260-3950-es vagy a +36-70-427-7301-es telefonszámok egyikén vagy írj üzenetet az info@munkaruha-munkacipo.hu e-mail címre, szívesen segítünk!