Talpas falióra fából, egy klasszikus ajándék

2021 ápr 12. | Otthon

talpas falióra fából készített darabjait ajándékba adni kedves ötlet! Az óra klasszikus változatai a fali órák, amik régen minden lakásban mutatták az időt. A fali óra most is kedvelt lakásdísz, ráadásul egyedileg készített változatot is lehet belőle vásárolni. A talpas falióra fából is ilyen termék, amit Ön is meg tud vásárolni, ha igazán minőségi dekorációra vágyik.

A talpas falióra fából készül, természetes alapanyaga szép és tartós is, arról nem beszélve, hogy értékes is. Az ízléses és dekoratív lakásdíszekből több változat is megrendelhető. Natúr, fehér vagy pedig sötétebb árnyalatban, attól függően, hogy a falióra égerfából vagy diófából készül. A fa és a színe mellett az óra mérete is többféle lehet. A talpas falióra fából a klasszikus fali időmérők formáját idézi meg. Szögletes, alul és felül kiszélesedő teteje és talpa az órát finom keretbe foglalják. A talpnak köszönhetően az óra akár állítva is kihelyezhető. A szerkezet nem dől el és nem törik össze, ha biztonságos helyen állítják ki vagy a falra rögzítik. Ízléses, klasszikus és meghatározó faldekoráció, ami szinte bárhol jól mutat.

A talpas falióra fából reklámajándék vagy egyedi ajándék is lehet, az alkalomtól függően esküvőre nászajándéknak, házassági évfordulóra vagy születésnapra is tökéletes választás az idő és az évek szimbolizálásaként.

A www.diszdobozkft.hu webcímen a Díszdoboz Kft. weboldala, illetve webshopja található. A webshopban megtekintheti a kész órák kínálatát és ki tudja választani, hogy melyik időmérőt szeretné megvásárolni. A kínálat ugyan nem túl nagy, de ez nem azt jelenti, hogy nincs lehetőség további órák megrendelésére. Keresse bizalommal a céget, mert nyitottak vagyunk az egyedi ötletek megvalósítására is! A talpas falióra fából az Ön ötletei alapján is elkészülhet kedvező áron néhány darab vagy akár több tucat is! A részletekről érdeklődjön a honlapunkon szereplő bármelyik elérhetőségen, a +36 1 278 29 59, +36 30 200 98 63 telefonszámokon vagy az info@diszdobozkft.hu email címen!