Ágyi poloska irtás Budapesten a nyaralás után

2022 máj 19. | Otthon

Az ágyi poloska irtás Budapesten a nyaralás után is szükségessé válhat, ha nem csak szép emlékeket visz haza magával, hanem tudtán kívül bosszantó rovarokat is. Adunk néhány tippet, hogyan tudja elkerülni a kellemetlen helyzetet, de ha mégis úgy alakul, hogy szakszerű segítségre van szüksége, mi megszabadítjuk a kéretlen látogatóktól!

Az ágyi poloska a szálláshelyeket sem kíméli, még a jó hírű szállodákban is előfordul időről-időre, hogy felbukkan ez az alattomos rovar. Nehéz észrevenni a jeleit, és éppen ez az, ami miatt gyakran késlekedik az ágyi poloska irtás, a vendégek pedig égető, viszkető pöttyökkel, valamint az azokat okozó potyautasokkal együtt térnek haza. Így válhat rémálommá a nyaralás, sőt, az azt követő egy-két hónap is, míg az érintettek rájönnek, mi okozza a problémát és szakszerű ágyi poloska irtással végül sikerül megszabadítaniuk otthonukat a betolakodóktól. Szerencsére egy kis odafigyeléssel meg lehet akadályozni, hogy a nyaralás zárása az ágyi poloska irtás legyen. Hogyan?

A legfontosabb, hogy nyitott szemmel kell járni, vagyis alaposan át kell nézni a szobát, ami a nyaralás ideje alatt otthonként fog szolgálni. A matracon és az ágy környezetében található egyéb tárgyakon lévő egészen pici, 1-2 mm-es fekete foltok gyanúra adhatnak okot, ezek ugyanis az ágyi poloska ürülékének nyomai lehetnek. Aki ilyenre bukkan, annak mindenképpen ajánlott értesítenie a személyzetet, hogy mielőbb megkezdődhessen a szálláshelyen az ágyi poloska irtás. Ha nincsenek árulkodó jelek, távozás előtt akkor is célszerű ellenőrizni a poggyászt, otthon pedig minden holmit ajánlott magas hőfokon kimosni, illetve ami nem mosható, azt átgőzölni.

Ha minden igyekezete ellenére pórul járt, és az ágyi poloska irtás Budapesten nem várhat, nálunk a legjobb helyen jár! Szakszerű és gyors segítséget nyújtunk, hogy ne kelljen sokáig otthonában tudnia a kellemetlen látogatókat. A www.agyipoloskairtas.hu weboldalon bővebben tájékozódhat arról, hogyan dolgozunk, ha pedig segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-872-7777-es telefonszámon vagy a kapcsolat@agyipoloskairtas.hu e-mail címen!