A nádtető felújítás egyszerűbb, mint gondolná!

2022 szept 26. | Otthon

Úgy látja, hogy elérkezett a nádtető felújítás ideje, de nem szeretne belevágni egy hosszadalmas és költséges munkába? Ha profi szakemberekre bízza a feladatot, a felújítás sokkal egyszerűbb, mint gondolná!

Bár ma már nagyon sokféle modern tetőfedési megoldás létezik, az az egyedülálló hangulat és különleges látvány, amit a nádtető tud teremteni, könnyen elvarázsolja az embereket. A nádtető titka a természetesség, ám éppen ez az oka annak, hogy időről-időre gondoskodni kell a felújításáról, a szélsőséges időjárás ugyanis nyomot hagy a természetes anyagon. Nem csupán a csapadék nedvességtartalma, hanem a nap szárító hatása és a szél erőteljes munkája is meglátszik a felületen, ezért 6-10 évente gondoskodni kell a felújításról. Mivel azonban a nádtető felújítás nem az egész tető cseréjét jelenti, a munka rövid időt vesz igénybe, ennélfogva az ára is abszolút megfizethető. Hogyan néz ki egy ilyen felújítási eljárás?

nádtető felújítás lényegében a felső réteg cseréjét jelenti, a szakemberek leszedik az elszíneződött, esetleg sérült kévéket, azok helyére pedig friss, világos színű szálakat rögzítenek. Mindez nagy szakértelmet igénylő feladat, ügyelni kell arra, hogy a nád precízen és szorosan legyen rögzítve, az új réteg pedig tökéletesen fedje a megmaradót. A nádtető felújítás sarkalatos pontja a megfelelő szellőzés és az optimális hajlásszög biztosítása, utóbbi azért fontos, hogy az esővíz ne tudjon bejutni az alsóbb rétegekbe. A szakszerű munkának köszönhetően a nádtető funkciójában és megjelenésében is olyan lesz, mint eredeti állapotában, és ismét éveken át nem igényel törődést.

Önt is érdekelné a nádtető felújítás? Ha ránk bízza a feladatot, nem csak gyors és szép munkára számíthat, hanem korrekt árakra is, így minden szempontból elégedett lehet! A www.nadteto-straatag.com weboldalon bővebben olvashat a nádtető felújításról és megtekintheti referenciáinkat is. Ha meggyőztük, várjuk megkeresését a +36-70-521-0738-as telefonszámon vagy a trimexen@gmail.com e-mail címen!