Szennyvíztömlők professzionális kivitelben, minden igényre

2021 márc 30. | Ipari megoldások

A különféle ipari területeken zajló változatos munkafolyamatok minden esetben az adott környezetnek megfelelő, speciális megoldásokat követelnek. Ez alapján az ipari tömlők is sokféle típusban érhetőek el, az ideális változat pedig elsősorban a szállítandó közeg jellegétől függ. A gőzök, gázok vagy éppen olajok keringetésére és továbbítására alkalmas ipari tömlők mellett olyan változatokra is szükség van, mint amilyenek a szennyvíztömlők. Milyen feladatokra alkalmazhatóak ezek a típusok, és milyen lehetőségek vannak a választásnál?

szennyvíztömlők alapvetően szennyvíz szállítására lettek tervezve, de emellett olyan területeken is alkalmazhatóak, ahol ipari víz vagy műtrágya a szállítandó közeg, a célnak megfelelően nyomásra és szívásra is használhatóak. A jól megválasztott szennyvíztömlő eleget tesz a szigorú minőségi követelményeknek tömítéstechnikai és mechanikai szempontból, de ez még nem minden.

Természetesen a szennyvíztömlők terén is többféle változatról beszélhetünk, ezért alaposan meg kell fontolni a választást annak érdekében, hogy hosszú távon lehessen rá számítani. Az alapanyagot tekintve léteznek gumi és PVC változatok, sima és hullámos felületű típusok is, de valamennyi egyéb jellemzőt meg vizsgálni a választásnál. Minden területen más-más típus tud eleget tenni az elvárásoknak, így például van, ahol a kiváló hőállóság élvez prioritást, más esetben leföldelhető változatra van szükség, de az is befolyásolja a döntést, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve a szennyvíztömlő.

Amennyiben szennyvíztömlő vásárlása előtt áll, és csak a legkiválóbb minőség jöhet szóba, ismerkedjen meg az Nst+N Kft. termékkínálatával! Nálunk minden igényre találhat megfelelő ipari tömlőt, így a szennyvíztömlők terén is széles választékot biztosítunk. Ha szeretné tudni, hogy milyen típusokból válogathat, látogasson el a www.nstntomlo.hu weboldalra, ahol minden termékünkről részletes leírást találhat! Ha kérdésére nem kapott választ honlapunkon, várjuk megkeresését a +36-1-204-4895-ös telefonszámon és az nstn@nstn.hu e-mail címen!