Hágcsólétrák és tűzlétrák a felhasználási területre szabva

2021 jan 27. | Ipari megoldások

Minden szakmának megvan a maga eszközszükséglete, ami nélkül nem lehet belevágni a feladatok elvégzésébe. A jól megválasztott eszközök nem csak hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé, de kényelmet és biztonságot is nyújtanak a szakemberek számára. Ám fontos figyelembe venni, hogy a felhasználási terület és egyedi igények függvényében eltérő megoldásokra lehet szükség. Nincs ez másképp a hágcsólétrák és tűzlétrák esetében sem.

hágcsólétrák és tűzlétrák kiválasztása során természetesen a balesetmentes használat a legfontosabb szempont, hiszen olykor igen nagy magasságokban végzik feladataikat a szakemberek. A stabilitás, biztonságos fel- és lemászás tehát alapvető követelmény, de a tökéletes munkaeszközök nem merülnek ki ennyiben. A Günzburger hágcsólétrák és tűzlétrák olyan megoldást kínálnak, amik bármilyen területen képesek helytállni.

Ezek a munkaeszközök többféle változatban érhetőek el. Az alkalmazási körülmények, a mászási magasság függvényében a hágcsólétrák készülhetnek egyágú vagy többágú kivitelben. A megfelelő hágcsólétra összeállítása gondos tervezést igényel. Ennek során a vonatkozó szabványok ismerete elengedhetetlen. Ezt a terhet átvállaljuk: Önnek elegendő megadnia a mászási magasságot, a falazat kivitelét, esetlegesen speciális adatokat mint pl. hőszigetelés; a többit mi elvégezzük Ön helyett. Megtervezzük a hágcsólétra hosszát, kivitelét, az összes szükséges elemet hozzá. Igény szerint akár kivitelezést is vállalunk.

Szintén a hágcsólétrák és tűzlétrák sokoldalú felhasználását szolgája a széles tartozék kínálat, melyben háttámaszok és hátmerevítők, továbbá dobogók is helyet kaptak. A Günzburger létrák mindegyike tartós megoldást kínál, amivel kapcsolatban fontos kiemelni, hogy a gyártó egyedülálló módon 15 év garanciát vállal a termékeire.

Amennyiben Ön is professzionális munkaeszközöket szeretne beszerezni, ismerje meg közelebbről a Günzburger hágcsólétrák és tűzlétrák előnyeit! A Gutfix Kft. szakértőire mindenben számíthat! Csapatunk a megrendelőkkel együtt tervezi meg a hágcsólétrákat, illetve tűzlétrákat, így biztos lehet benne, hogy ha minket választ, olyan munkaeszközt kap, ami eleget tesz a felhasználási terület sajátosságainak. A részletekért látogasson el www.gutfix.hu weboldalunkra, amennyiben pedig szeretné leadni rendelését, esetleg kérdése van a lehetőségeket illetően, forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését a +36-20-932-0897-es telefonszámon, valamint az info@gutfix.hu e-mail címen!