Az egyedi célgépek gyártása terén összetett megoldásokra van szükség!

2020 máj 29. | Ipari megoldások

Számos területen van szükség speciális eljárásokra és gépekre, mert az adott környezet vagy a gyártott termékek, alkatrészek sajátosságai nem teszik lehetővé a hagyományos berendezések alkalmazását. Ezekben az esetekben egyedi célgépek használatára van szükség, melyek kifejezetten az adott problémára nyújtanak megoldást, méghozzá korszerű eszközökkel. Az egyedi célgépek gyártása gondosan előkészített munkafolyamatokat követően kezdődhet csak meg, a precíz tervezés és az ügyféllel való szoros együttműködés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy hatékony megoldást nyújtson az új berendezés. Hova fordulhat, ha egyedi célgépek gyártására van szüksége?

Cégünknek, az ENTRA-SYS Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft.-nek a gépészeti tervezés és az egyedi célgépek gyártása az egyik kiemelt szakterülete, mely során gyakran összetett, magas minőségi elvárásokat támasztó rendszerek kivitelezése a feladatunk. Szakértőink arra törekednek, hogy valamennyi megrendelés a legmagasabb műszaki követelményeknek megfelelően teljesüljön, és minden speciális igénynek eleget tegyen. Ha szeretne meggyőződni hozzáértésünkről, röviden összefoglaljuk a tervezés és egyedi célgép gyártás területén végzett egyik legjelentősebb munkánkat.

Megrendelőnknek egy moduláris rendszerű pályarendszerre volt szüksége a különböző megmunkálási fázisok közötti automata anyagmozgatás biztosítására. A rendszernek két szerepet szántak, biztosítania kellett az anyagmozgatást a szállítópályák közötti szűk helyen, valamint növelnie kellett a termelés hatékonyságát a párhuzamos munkafolyamatok időigényének csökkentése által. Szakértői csapatunk számára nem jelentett problémát egy ilyen összetett feladat sem, sikerrel zártuk projektünket, ami tovább szélesítette szakmai tapasztalatunkat.

Ha szeretne részletesen tájékozódni arról, hogy milyen lehetőségeket biztosít cégünk az egyedi célgépek gyártása terén, látogasson el www.entra-sys.hu weboldalunkra! Tegye fel kérdéseit, munkatársaink várják megkeresését a +36-62-468-478-as telefonszámon, valamint az entra-sys@entra-sys.hu e-mail címen! Ossza meg velünk igényeit, mi pedig gondoskodunk az egyedi célgépek gyártásáról!