Szilikon tömlők a legkülönfélébb iparágak képviselőinek!

2021 aug 31. | Egyéb kategória

Az ipari területeken zajló változatos folyamatok az alkalmazott berendezésekkel, eszközökkel és anyagokkal szemben is eltérő, de egyformán magas követelményeket támasztanak. Professzionális megoldásokat követelnek többek között a tömlők, amik a különböző közegek szállítására szolgálnak. A tömlők anyaga rendszerint EPDM vagy gumi, de bizonyos ipari területeken ezek nem állják meg a helyüket, ilyenkor pedig olyan speciális változatokra van szükség, mint amilyenek a szilikon tömlők.

A szilikon tömlők legnagyobb előnye a széles hőmérséklettűrési tartomány, ugyanis 200 oC-on is tökéletesen betöltik funkciójukat, melynek köszönhetően megbízható megoldást jelentenek például a járműiparban. Szintén mellettük szól a kiváló vegyszerállóság, ami olyan területeken is alkalmassá teszi a szilikon tömlők használatát, mint amilyen a gyógyszeripar. Ezek a tömlők a szigorú előírásokról híres élelmiszeriparban is képesek helytállni, melynek oka a kémiai tisztaságuk. A szilikon tömlők mindemellett nagy flexibilitással jellemezhetőek, és ezt a tulajdonságukat hideg környezetben is képesek megőrizni. Akár kültéren is alkalmazhatóak ezek a típusok, ugyanis kitűnő UV és időjárás állósággal rendelkeznek. Az említett példákon felül számtalan egyéb ipari területen használhatóak biztonsággal a szilikon tömlők, de minden esetben alaposan meg kell fontolni a választást. Sokféle változatban érhetőek el, és csak az a típus tudja maradéktalanul betölteni funkcióját, ami minden, a használási területen felmerülő igénynek eleget tesz.

Cégünk, az Nst+N Kft. szilikon tömlők változatos kínálatát biztosítja, így Önnek is megéri körülnézni nálunk, ha professzionális megoldásokat keres! Arra törekszünk, hogy átfogó szakmai támogatást nyújtsunk vevőinknek, ennek megfelelően választékunkban csatlakozókat, bilincseket és kompenzátorokat is találhat. Böngésszen a www.nstntomlo.hu weboldalon, és ha bizonytalan a választásban, kérje bátran szakértőink segítségét a +36-1-204-4895-ös telefonszámon vagy az nstn@nstn.hu e-mail címen!