Ételtároló dobozokból is zöldet használjon!

2021 ápr 7. | Életforma

Az ételtároló doboz használata fontos és praktikus minden elviteles rendeléshez. A legjobb dobozokat keresi az üzlete és a vásárlói számára? Ne csak az étel maga legyen felejthetetlen, de a csomagolás is minőségi. Egyik doboz olyan, mint a másik? Ez  természetesen nincs így, különösen mostanában nincs, mert egyre több fajta ételtároló doboz közül lehet választani.

Azok az ételtároló dobozok, amik a legújabb fogyasztói elvárások szerint készülnek, több dologban is különböznek a régi típusú dobozoktól. A sokféle forma és méret mellett a dobozok alapanyaga is különbözik. A környezetbarát dobozok egyre elterjedtebbek, mert egyre többen veszik komolyan a tudatos fogyasztást és a kevesebb hulladék termelését.

Az általunk forgalmazott ételtároló dobozok alapanyaga lebomlik, tehát szó szerint nem minősül hulladéknak, mert nem marad felhasználhatatlan szemét, csak újrahasznosítható csomagolás. Mivel a doboz magától lebomlik bizonyos idő után, ezért válhat belőle komposzt is. A modern ételtároló dobozoknak ott a helye minden étel kiszállítással, elviteles árusítással foglalkozó vendéglátó egység konyhájában és a fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a modern és környezetbarát ételtároló dobozokkal szemben, válogasson a webshopunk széles kínálatából! A célunk az, hogy a kínálatot folyamatosan bővítsük és lépést tartsunk a legújabb technológiák kínálta lehetőségekkel. Ennek megfelelően elérhető komposztálható, papír, nádcukorból készült ételtároló dobozunk is. Desszerthez, leveshez, salátához, fő fogáshoz is kínálunk zárható fedelű, esztétikus és tartós  ételtároló dobozokat.

A www.mcsomagolasz.hu webcímen az Asso Imballo Kft. honlapja elérhető, minden csomagolásra használható, illetve eldobható termék a webshopban megtalálható. Mindenben a rendelkezésére állunk az érdeklődőknek, ha a feltüntetett elérhetőségeken felkeresnek minket. A +36 30 207 55 61, +36 30 859 60 03 telefonszámon vagy az info@csomagolasz.hu email címen elérhetőek vagyunk.