A Szerviztanácsadó Kft.-t már ne keresse régi helyén!

2020 márc 26. | Szolgáltatások

Minden cég szeretné a legjobbat nyújtani ügyfelei számára. Ha ehhez arra van szükség, hogy átköltözzenek egy nagyobb, modernebb telephelyre, sokan attól sem riadnak vissza. Nincs ezzel másképp a Szerviztanácsadó Kft. sem, ahol a tulajdonosok ügyfeleik színvonalas kiszolgálásának érdekében mertek nagyot álmodni, és tovább lépni. Új telephelyre költöztek, ahol most már valóban nem gátolja semmi a céget abban, hogy a maximumot biztosítsa a vásárlók számára.

A vállalkozásnak elsősorban azért volt fontos a költözés, hogy lehetőségük legyen még gazdagabb árukínálatot kialakítani, így a vásárlóknak jóval nagyobb az esélyük arra, hogy a választékban megtalálják azokat az ipari kerekeket, amikre szükségük van. Ez az ügyfelek mellett a dolgozóknak is előnyt jelent, hiszen a tágasabb környezetben ők is sokkal jobban kiismerik magukat, és rövid időn belül biztosítani tudják a vevők számára a rendeléseket. Az új telephely már első látásra le fogja nyűgözni az ügyfeleket, mert a korábbihoz képest sokkal szebb környezetben helyezkedik el az épület, és a létesítmény pedig tökéletesen megfelel a kor követelményeinek. Az érdeklődőknek amiatt nem kell aggódniuk, hogy esetleg nehezen találnák meg a Szerviztanácsadó Kft. új helyét, ugyanis nagyon könnyen megközelíthető, még sok vidékről érkező vevő számára is. A létesítmény Budapest határától 500 méterre van, közvetlen az M0-M31-es autópálya mellett.

A költözés abban is fontos szerepet tölt be, hogy lehetőség legyen a fejlődésre, korszerűsítésre, hiszen ezen a helyen már ezzel kapcsolatban minden a rendelkezésre áll. Az újdonságok mellett természetesen a kedvező ipari kerék árak is fontos szerepet kapnak, és az akciókról sem feledkezik meg a cég. Érdemes ezekről előzetesen tájékozódniuk a vevőknek.

Ismerkedjen meg Ön is a Szerviztanácsadó Kft. új telephelyével, ipari kerék választékával, és tapasztalja meg a költözés előnyeit! A termékkínálatot előzetesen webáruházunkon keresztül is meg tudja tekinteni, amit a www.kerekrendelo.hu címen ér el. Ha bővebb információkra szeretne megtudni az új termékekről, vagy az Ön által megrendelni kívánt árucikkekről, keressen minket bizalommal telefonon, a 06-20-254-4100-as számon, vagy küldjön e-mailt az info@kerekrendelo.hu címre!